Hálózat

Nagykapacitású gerinchálózat

Gerinchálózatunk kialakításakor figyelembe kellett vennünk, hogy a rohamléptékű fejlődést kizárólag optikai kapcsolatokkal és dedikált sávszélességű mikrohullámú berendezésekkel tudjuk kiszolgálni.

Éppen ezért a budapesti adatkicserélő központból optikai összeköttetéseken keresztül juttatjuk el az internet kapacitásunkat a nagyobb terheltségű bázisállomásainkhoz, ahonnan dedikált mikrohullámú kapcsolatotokat építettünk ki.

Mikrohullámú kiszolgálóhálózat

Mikrohullámú kiszolgáló hálozatunk felépítésekor elsődleges szempont volt az, hogy a hálózat több ponton és közvetlenül csatlakozzon a gerinchálózatunkra.

A hálózat felépítésének köszönhetően minden bázisállomásunkon garantálni tudjuk a csaknem 99,9%-os rendelkezésre állást, akár egy-két napos áramkimaradás esetén is.

Hálózat felügyelet, monitoring

A hálózat megfelelő működéséhez elengedhetetlen tényező a hálózat felügyelete, grafikonozása.

Hálózat felügyeleti rendszerünk segítségével azonnali értesítést kapunk a hálózat esetleges problémáiról, így az azonnali beavatkozásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a tényleges kiesések száma.

Szolgáltatási terület

Budaörs, Budapest, Ecser, Gyömrő, Gyömrő Liget Lakópark, Kistarcsa Ipari Park, Maglód, Monor, Monor Strázsahegy, Nagytarcsa, Nagytarcsa Ipari Park, Pécel, Péteri, Üllő, Üllő Hosszúberek, Vasad, Kerepes