Hálózat

Nagykapacitású gerinchálózat

Gerinchálózatunk kialakításakor figyelembe kellett vennünk, hogy a rohamléptékű fejlődést kizárólag optikai kapcsolatokkal és dedikált sávszélességű mikrohullámú berendezésekkel tudjuk kiszolgálni.

Éppen ezért a budapesti adatkicserélő központból optikai összeköttetéseken keresztül juttatjuk el az internet kapacitásunkat a nagyobb terheltségű bázisállomásainkhoz, ahonnan dedikált mikrohullámú kapcsolatotokat építettünk ki.

Mikrohullámú kiszolgálóhálózat

Mikrohullámú kiszolgáló hálozatunk felépítésekor elsődleges szempont volt az, hogy a hálózat több ponton és közvetlenül csatlakozzon a gerinchálózatunkra.

A hálózat felépítésének köszönhetően minden bázisállomásunkon garantálni tudjuk a csaknem 99,9%-os rendelkezésre állást, akár egy-két napos áramkimaradás esetén is.

Hálózat felügyelet, monitoring

A hálózat megfelelő működéséhez elengedhetetlen tényező a hálózat felügyelete, grafikonozása.

Hálózat felügyeleti rendszerünk segítségével azonnali értesítést kapunk a hálózat esetleges problémáiról, így az azonnali beavatkozásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a tényleges kiesések száma.

Szolgáltatási terület

Budaörs, Budapest, Ecser, Gyömrő, Gyömrő Liget Lakópark, Kerepes, Kerepes Panoráma lakópark, Kistarcsa Ipari Park, Maglód, Monor, Monor Strázsahegy, Nagytarcsa, Nagytarcsa Ipari Park, Pécel, Péteri, Üllő, Üllő Hosszúberek, Vasad, Kerepes